Jatka lukemista saadaksesi tietää jokaisen yksityiskohdan American Ninja Warrior -kauden 14 finaalista.

Kuka voitti American Ninja Warriorin kauden 14?

Kun puhumme American Ninja Warriorista, tällä kertaa yhteensä viisi kilpailijaa pääsi kilpailun vaiheeseen 3, ja kerrotaanpa teille, että näin ei ole koskaan tapahtunut esityksen historiassa.

16-vuotias Kaden pääsi kilpailun neljänteen vaiheeseen ja vei kotiin huikeat 100 000 dollaria. Ei vain sitä, hän käveli pois viimeisen ninjan tittelillä.

Sarjan kaudella 13 Kaden oli ainoa kilpailija, joka pääsi vaiheeseen 4. Hän ei kuitenkaan pystynyt suorittamaan annettua tehtävää alle 30 sekunnissa. Hän sai tittelin 'Last Man Standing'. Hän oli tuolloin nuorin kilpailija, joka on päässyt tähän kilpailuun.

Kaden ei ehkä ole voittanut miljoonaa dollaria, mutta hän käveli pois 100 000 dollarilla. Neljännessä vaiheessa hänen piti mennä tornin läpi. Hänen ajoituksensa oli melko lähellä Josh Levinin ajoitusta, mutta hän pystyi lyömään kellon.

Kaden pääsi neljän radan vaiheeseen toisen kerran peräkkäin American Ninja Warriorissa

Kyllä, luit oikein. Kaden oli illan viimeinen kilpailija. Hänen ystävänsä ja perheensä tulivat myös kannustamaan häntä suureen finaaliin. Hänestä tuli nuorin kilpailija, joka otti vaiheen neljän radan ei kerran vaan kahdesti.

Lebsack suoritti vaiheen 3 vain 4:37. Kun puhumme neljännestä vaiheesta, hänen täytyi kiivetä köyttä pitkin huipulle ja sitten pysäyttää kello. Valitettavasti hänen kätensä luovutti muutama sekunti ennen huipulle pääsemistä, mutta hän pääsi silti huipulle, ja onneksi hänen aikansa loppumisen jälkeen hänellä oli vielä mahdollisuus voittaa Joshin ajoitus voittaakseen ohjelman otsikon.

Miten fanit suhtautuivat American Ninja Warriorin finaaliin?

Yksi käyttäjä kirjoitti: 'Kaden Lebsack oli toista vuotta peräkkäin viimeinen ninja seisomassa!! Hän ei voittanut miljoonaa dollaria, mutta hän voitti 100 tuhatta ja se on silti niin mahtavaa!! Mikä uskomaton kausi!! #AmericanNinjaWarrior”

Toinen käyttäjä twiittasi: 'Kaden Lebsack on uskomaton urheilija. Viimeinen ninja seisomassa, kaksi vuotta putkeen. Ja hän vain vahvistuu.' Eräs käyttäjä jatkoi: 'Onnittelut Kaden Lebsackille, koska hän oli viimeinen ninja, joka oli pystyssä ja voitti 100 000 dollaria! #AmericanNinjaWarrior”

Seurasi käyttäjä, joka kirjoitti: 'Onnittelut Kaden Lebsackille siitä, että hänestä tuli viimeinen ninja, joka seisoo toisena vuonna peräkkäin #AmericanNinjaWarriorissa!' Eräs käyttäjä lisäsi vielä: 'Kaden Lebsack on toista vuotta peräkkäin viimeinen mies ja voittaa vielä 100 000 dollaria. #AmericanNinjaWarrior”

Nämä olivat fanien muutama reaktio Kaden Lebsackin voittamiseen American Ninja Warrior -sarjan kauden 14. Lähetämme sydämelliset onnittelumme Kadenille sarjan 14. kauden voittamisesta.

Mitä mieltä olet American Ninja Warrior -kauden 14 finaalista? Kerro meille mielipiteesi alla olevassa kommenttiosiossa. Älä unohda pysyä kuulolla, niin saat viimeisimmät päivitykset showbiz-maailmasta.