Niille teistä, jotka eivät tiedä, kerron teille, että Cris Pannullo voitti viime viikolla, joten hän palasi puolustamaan voittoaan kahta uutta pelaajaa vastaan. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja peliohjelman tiistaijaksosta.

Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää Jeopardyn 4.10.2022 jaksosta!

Aluksi Cris Pannullo tuli esitykseen Vaara! perjantaina 30. syyskuuta 2022. Tuolloin hän voitti neljän päivän voittajan David Sibleyn. Cris, joka on New Jerseyn Ocean Cityn asiakasmenestyspäällikkö, on voittanut kisussaan kaksi voittoa, ja hän on ansainnut tähän mennessä jo noin 63 379 dollaria.

Tiistain jaksossa Vaara! , Pannullo pelasi Jacqueline Liaoa, insinööriä Pittsburghista Pennsylvaniassa, ja Sean Hollowaya, ohjelmistosuunnittelijaa vastaan ​​Kansas Citystä, Kansasista.

Syndikoidun esityksen virallisen tiivistelmän mukaan muoto kuuluu seuraavasti: 'Isäntä testaa kilpailijoiden tietämystä monista eri aiheista ja voittaja saa tittelin ja pitää palkintorahat.'

Kuka on Today's Jeopardyn voittaja!?

Hyvät naiset ja herrat, tämän päivän voittaja Vaara! on kukaan muu kuin Cris Pannullo. Hän pelasi hyvän pelin sarjan viimeisimmässä jaksossa. Hänen tärkein strategiansa saavuttaa korkeita pisteitä kahdella ensimmäisellä kierroksella on toiminut jälleen lokakuun 4. päivän jaksossa.

Cris pystyi keräämään suuret summat toiselle kierrokselle asti. Vaikka hänen lopullinen vastauksensa olisi ollut virheellinen, hän olisi silti voittanut, koska hänen kokonaispistemääränsä oli liian korkea kahden muun kilpailijan voittamiseksi.

Esityksen äskettäisen jakson aikana ensimmäisen kierroksen kategoriat olivat seuraavat: '50 osavaltiota, kirjallisuuden A 'C', Toying With You, Ships & Boats, Their First U.S. No. 1 Hit, It's A Mysteeri. ”

Heti alusta lähtien Cris tiesi mitä oli tekemässä. Hän oli pelaaja, joka antoi eniten vastauksia. Hän antoi 25 oikeaa ja 4 väärää vastausta ja maksoi 12 600 dollaria. Kaksi muuta kilpailijaa Sean Holloway ja Jacqueline Liao tekivät parhaansa vastatakseen niin moneen kysymykseen kuin pystyivät, mutta he eivät voineet edes koskea Pannullon kierroksen 1 kokonaissummaan.

Kun puhumme kahden muun pelaajan suorituksesta, Seanin tulos oli 3 400 dollaria, ja toisaalta Jacqueline maksoi 2 800 dollaria. Toisella kierroksella kategoriat olivat 'Keski-Amerikan historia, Katso 'Em At The Museum', Wait Just A Mineral!, All That Glitters, Films by Characters, The 'Ize' Have It.'

Cris teki kaksi virhettä toisella kierroksella. 15 oikealla vastauksella hänen pistemääränsä oli 35 300 dollaria. Jacqueline ja Sean saivat 7 400 dollaria ja 800 dollaria. Viimeinen Vaara! Jacquelinelle kävi epäonnea, koska hän menetti kaikki rahansa. Viimeisen kierroksen luokka oli 'Aasian maiden nimet'.

Viimeinen vihje kuului: 'Kuten Tuvalun T-U-V, tässä sisämaavaltiossa on englanninkielisessä nimessä kolme peräkkäistä kirjainta aakkosjärjestyksessä.' Vastaus kysymykseen oli Afganistan. Kukaan pelaajista ei osannut arvata oikeaa vastausta.

Tämän päivän suurella voitolla Cris Pannullosta on tullut nyt kolmen päivän mestari. Tällä hetkellä hänen kokonaistulonsa ovat 83 458 dollaria. Hän palaa pian puolustamaan voittoaan sarjan seuraavassa jaksossa kahta uutta pelaajaa vastaan.

Oletko ohjelman suuri fani Vaara! ? Kerro meille mielipiteesi esityksestä alla olevassa kommenttiosassa. Älä unohda pysyä kuulolla, niin saat viimeisimmät päivitykset showbiz-maailmasta.