Real Madrid voitti 3-2 tiukan taistelun jälkeen Barcelonan kanssa päästäkseen Espanjan supercupin finaaliin

Tuntui kuin ajan pyörät kääntyivät eilen illalla taaksepäin. Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin lähdön jälkeen El-Classicon viehe on hieman vaimentunut. Tämä semifinaali ei ollut ollenkaan tylsä.

Se oli täynnä hyökkäävää ja vapaata jalkapalloa. Real Madrid oli yleisön suosikki lähestyessään tasapeliä. Vaikka Barcelona ei aikonut luovuttaa niin helposti ja jatkoi peliä jatkoajalle.

Real Madridin hyökkäys osoittautui kuitenkin katalonialaisten kannalta ylivoimaiseksi.

Benzema johti Madridia viiden maalin trillerissä

Peli avautui kiihkeästi, kun molemmat joukkueet halusivat hyökätä. Barcelona näytti lupaavampaa palloa, mutta Madrid näytti erittäin vaaralliselta vastahyökkäyksessä.

Vinicius Jr oli Real Madridin suurin hyökkäysuhka vasemmalla laidalla. Hän avasi Real Madridin maalin kauniisti sijoitetulla syötöllä, jonka ei kukaan muu kuin Madridin pelastaja Karim Benzema.

Madridin maalin jälkeen Barcelona näytti järkyttyneeltä. Heidän oli vaikeaa luoda suoria paikkoja. Kuitenkin muutaman Luke De Jongin yrittämän pään jälkeen Madrid teki lopulta virheen ja teki De Jongille tasoitusmaalin.

Se oli Eder Militao huonolla etäisyydellä, joka poikkesi De Jongista Real Madridin verkkoon. Ousmane Dembele johti Barcelonan johtoa toisella puoliajalla, ja katalonialaiset näyttivät paremmalta.

Madrid kuitenkin löi jälleen Karim Benzemalla, joka iski kulmaan Ter Stegenin hyvän torjunnan jälkeen. Se oli Vinicius, jonka laukaus putosi Benzemaan. Benzema oli jo lyönyt tolppaan kerran, eikä hän aio missata toista kertaa.

Tuntui siltä, ​​että Barcelonan tilanne oli ohi, mutta Ansu Fati tuli supersub-pelaajana ja tasoitti Barcelonan 83. minuutilla. Jopa lisäajalla Dembele onnistui torjumaan Courtois'lta loistavan torjunnan ja piti pelin tasatilanteessa.

Valverde teki kuitenkin voittajan Madridille 98. minuutilla. Jos katsot maalia, Barcan boxissa oli 5 Madrid-pelaajaa ja päästäminen oli melko pettymys.

Barcelona on nyt menettänyt viisi Clasicoa peräkkäin

Päivän päätteeksi se oli toinen tappio Xavin miehille. He ovat nyt menettäneet viisi Classicoa peräkkäin, ja espanjalainen manageri kasvaa paineita. Oli muutamia yllättäviä päätöksiä, kun Ferran Torres ja De Jong sisällytettiin keskikentälle.

Barcelona käy läpi vaikeaa vaihetta, ja myös loukkaantumiset ovat olleet suuri taakka seuralle. Viime yö oli hyvä siinä mielessä, että Fati ja Pedri palasivat seuralle.

Nyt kun heidän Super Cup -unelmansa on ohi, Barcelona keskittyy Eurooppa-liigaan ja neljän parhaan paikan varmistamiseen La Ligassa. Seuran perinnön uudelleenrakentaminen vie kauan, mutta heidän on otettava pieniä askeleita oikeaan suuntaan.